Despre noi

Bine ai venit la Cherhana Pontica, un restaurant specializat în pește și fructe de mare, situat în frumoasa stațiune Mamaia, Constanța, chiar lângă locul unde pescarii aduc pește proaspăt zilnic din Marea Neagră.

Cherhana Pontica a fost deschisă în anul 2016 și de atunci a devenit una dintre cele mai populare destinații pentru cei care doresc să savureze preparate din pește și fructe de mare proaspete. Restaurantul oferă o gamă largă de preparate culinare din pește, inclusiv somon, ton, creveți, calamari, midii, homari și multe altele.


Bucătăria restaurantului este condusă de un chef cu experiență, care selectează cele mai bune ingrediente și creează preparate delicioase și inovatoare, combinate cu rețete tradiționale și internaționale. Meniul este adaptat în funcție de sezon, astfel încât clienții pot fi siguri că primesc cele mai proaspete și gustoase preparate.

Ambianța este una prietenoasă și relaxantă, cu o priveliște minunată spre mare. Personalul este profesionist și prietenos, oferind o experiență culinară de neuitat. Restaurantul este disponibil și pentru evenimente private, cum ar fi nunți sau petreceri de birou, cu meniuri personalizate pentru fiecare ocazie.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui restaurant specializat în pește și fructe de mare, Cherhana Pontica este alegerea perfectă. Cu o locație excelentă în Mamaia, Constanța, și o selecție delicioasă de preparate din pește, nu veți fi dezamăgiți!

Meniu Principal